Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (3.36 secunde)
E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera Intrebari si raspunsuri:
Am hotarat astazi, alaturi de colegii mei, ca aliantele electorale vor fi stabilite independent la nivel local / AGERPRES Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 29 ianuarie 2016, la Sinaia, ca social-democratii vor propune UNPR si ALDE incheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale, el adaugand ca PSD nu va face aliante cu PNL sau PMP.
Adversarii lui Liviu Dragnea recunosc ca liderul roman a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump petreanu.ro informeaza: Semnificatia pozelor Trump-Dragnea Liviu Dragnea a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump, nu se poate nega asta.
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
In ultimii ani, agentiile de turism autohtone s-au inmultit ca “ciupercile dupa ploaie“, insa cele mai multe dintre ele practica promovarea ofertelor intr-un mod nu tocmai explicit. De exemplu, in unele oferte, cap de pagina, troneaza scris mare pretul excursiei, pret foarte avantajos de altfel;
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Persoanele fizice si juridice care vor sa cunoasca posibilitatile de recuperare a sumelor pe care firma MTS Leasing GmbH li le datoreaza trebuie sa-l contacteze pe avocatul care se ocupa de administrarea patrimoniului, informeaza Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Astfel, alaturi de firmele straine de call center care s-au orientat catre Romania, s-au dezvoltat si afaceri cu capital exclusiv romanesc, care au intrevazut oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de externalizare a serviciilor.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a anuntat ieri ca din luna iulie incepe plata catre actionari a dividendelor aferente anului 2005.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc. ... locuri pentru distractie, baruri de noapte si discoteci, dar si pentru tratamente balneare si de infrumusetare. Plaja din Albena are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.
Emisiile telefoanelor mobile surescita cortexul cerebral, in partea aflata cel mai aproape de aparat, potrivit unui nou studiu publicat ieri de cercetatorii italieni. ... Specialistii din industria telefoniei mobile estimeaza ca aproximativ 730 de milioane de celulare vor fi vandute pana la finalul acestui an.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Cheltuielile minime cu infiintarea firmei ajung la circa 5.000 de euro, insa ele pot diferi foarte mult, in functie de circumstante.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii. ... Rata anuala a inflatiei se mentine peste 7%, anunta Institutul National de Statistica (INS).
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii. ... Rata anuala a inflatiei se mentine peste 7%, anunta Institutul National de Statistica (INS).
Conducerea galateana a Consiliului Concurentei ii anunta pe cei care au de gind sa faca reclamatii ca institutia si-a schimbat adresa.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive.
Ministerul Integrarii lanseaza in cursul zilei de azi numarul de telefon 080.080.2007, la care cetatenii pot obtine informatii despre Uniunea Europeana si procesul de aderare a Romaniei.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate. Normele BNR au fost intelese in mod diferit de companiile financiare nebancare. Potrivit Normei BNR nr.
Informatia nu este oficiala, dar exista zvonuri ca ambele companii sunt in tratative pentru a produce un telefon mobil sub marca Google, care ar avea incorporate versiuni mobile de aplicatii Google, precum Google Earth, Gmail etc.
Conducerea Apaterm a decis sa faca galatenilor o urare mai deosebita cu ocazia sarbatorilor de iarna.
google-analytics.com